Новини

Офіційний сайт композитора Мирослава Скорика створено!

01 Грудня 2023

Мирослав Скорик – один з найвідоміших композиторів України. Його творчість ще за життя стала частиною культурного надбання людства.

Музиканти, численні організатори концертів з різних куточків світу та просто шанувальники творчості славетного митця неодноразово зверталися до правонаступників композитора із запитом щодо створення офіційного сайту, який би став джерелом достовірної інформації, а також комунікації щодо творчих питань.

Сьогодні  у співпраці з Олександром Пірієвим – багаторічним імпресаріо Мирослава Скорика – та  родиною композитора  офіційний сайт композитора стає невід’ємною частиною глобальної мережі.

Ювілейний рік 85-річчя Мирослава Скорика стає своєрідним символом об’єднання його творчості з сучасністю, відзначаючи величезну спадщину, яку він залишає в історії світової музики.

На сайті до вашої уваги такі розділи:

  •  «НОВИНИ»: важливі інформаційні повідомлення
  • «КАЛЕНДАР»: інформація про найближчі концерти в Україні та за кордоном, де прозвучать твори композитора
  • «БІОГРАФІЯ»: офіційна інформація про життя та творчість Мирослава Скорика, яку також можна використовувати для рекламно-інформаційних матеріалів
  • «СПАДЩИНА»: весь спектр творчого доробку композитора від опери “Мойсей” до легендарної “Мелодії ля мінор”
  • «КОНТАКТИ»: тут ви маєте можливість отримати відповідь на будь-які запитання, що стосуються постаті Мирослава Скорика та його творчого надбання.

Радимо  також  відвідати офіційну сторінку Мирослава Скорика у соц.мережі Facebook.